Naša čitaonica

Dobrodošli u Mediport Čitaonicu

Ova stranica ima za cilj da udovolji mnogobrojnim zahtevima naših kolega i prijatelja da sa njima podelimo najinteresantniji deo literature koji smo prikupili studirajući i radeći u inostranstvu.

Dakle, MEDIPORT nema ambiciju da radi posao fakulteta, akademije ili da vas uči poslu. Naša želja je da postanemo još jedan od izvora aktuelne i vredne veterinarske literature, pogotovu za one kolege u Srbiji koji do takve literature ne mogu jednostavno da dodju.

Svaki tekst će biti označen kao bazični, srednji ili specijalistički, a citiraćemo i izvor. Najviše će biti bazičnih i srednjih. Većina tekstova potiče sa zapadnih veterinarskih fakulteta, ali i probranih knjiga, brošura, kvalitetnih kurseva koje smo posećivali, itd.

Tako ćete moći da nađete tekstove kao što su:

Kako sigurno anestezirati konja, kako psa sa obolelom jetrom, a kako zdravog psa? Kakav vam rendgen aparat treba, kako snimiti mačku, šta gledati na rendgen snimku abdomena? Koje su najčešće bolesti teladi, koje su bolesti kože konja, kako se pravilno leči strano telo kod krava?:

Trudićemo se da svake nedelje postavimo novi tekst.

Nadamo se da ćete naći nešto korisno za Vas.