Proizvodi

Vetoquinol (Francuska)
Jedna od najvećih svetskih farmaceutskih kompanija za proizvodnju lekova za upotrebu u veterinarskoj medicini ima dugu paletu proizvoda koji su u samom vrhu među konkurentima. Otifree, Flexadin, Aurizon, Chassoton, Legaphyton, Ipakitin, Cothivet, Dermilen, Lactoderm, Peroxiderm, Meladerm – spadaju globalno među najbolje proizvode u svojoj klasi.

Boehringer Ingelheim (Nemačka)
Globalna farmaceutska kuća poznata po inovativnim proizvodima koji apsolutno dominiraju u svojim segmentima: Viacutan Plus, Canikur Pro, Vetmedin, Metacam…

Bio-Strath (Švajcarska)
Bio-Strath AG je Švajcarska firma koja proizvodi poznate proizvode za upotrebu u veterini: Anima-Strath i Equi-Strath kao i njihov analog za humanu upotrebu Strath. Svi ovi proizvodi zadovoljavaju najviše švajcarske kriterijume efikasnosti i sigurnosti. Potpuno prirodni, proizvedeni od plazmoliziranih ćelija kvasca gajenog na posebnoj smesi hranljivih i lekovitih biljaka, bez aditiva i konzervanasa, ovi proizvodi predstavljaju najefikasniji izvor koji se potpuno i lako resorbuju i vidljivo poboljšavaju opšte stanje životinje, apetit, kvalitet dlake, fertilitet itd.

SweDenCare AB (Švedska)
SweDenCare, koji ima samo dva proizvoda – PlaqueOff za ljude i PlaqueOff Animal za pse i mačke, je jedna od najbrže rastućih Švedskih kompanija. PlaqueOff Animal je dve godine za redom, zahvaljujući njegovoj efikasnosti, ekonomičnosti i praktičnosti u eliminisanju kamenca od strane vlasnika ljubimaca u Velikoj Britaniji, biran zdravstvenim proizvodom godine!

Vetplanet (Poljska)
Jedna od najinventivnijh mladih farmaceutskih kompanija istočne Evrope koja veoma brzo raste i nalazi svoje klijente širom sveta. Inovative formule, vrhunski kvalitet sastojaka i pristupačna cena omogućile su odličan prijem proizvoda kao sto su ArhtroVet, CardioVet, UrinoVet, VetoMune, ProlactiNO, SemeVet, VetoSkin i KalmVet na našem tržištu.

Eickemeyer (Nemačka)
Eickemeyer je vodeća firma u oblasti veterinarskih instrumenata, opreme i materijala. Bazirana u Tutlingenu, sedištu najvećeg broja firmi koje se bave medicinskom tehnikom (na čelu sa Aesculap-om), Eickemeyer ima u ponudi više od 5000 proizvoda.

Scil (Nemačka)
Scil je kuća specijalizovana za najkvalitetnije proizvode iz oblasti laboratorijske dijagnostike. Zahvaljujući saradnji sa Scil-om, Mediport je u stanju da vam ponudi najbolje proizvode za hematološke (abc, abc plus) i biohemijsku analizu (vetscan, reflovet, spot chem…), po cenama koje će vam omogućiti da ove aparate isplatite u relativno kratkom roku. Pri tome povećavate nivo vaših usluga trenutnim i pouzdanim rezultatima.

BioNote (Južna Koreja)
Globalno aktivna firma u rapid i ELISA dijagnostici u humanim i veterinarskim laboratorijama. Pouzdani i pristupačni testovi za najvažnije zarazne i parazitske bolesti kod pasa i mačaka kao što su parvo, korona, štenećak, srčani crv, fiv i felv, laišmanija, djardija umnogome olakšavaju posao veterinarskim kliničarima da dođu brzo do tačne dijagnoze.