Otifree 60 ml

Otifree 60 ml

Zapaljenje ušiju kod pasa je veoma često i neprijatno. Ova pojava se javlja usled prljavštine, ušne masti i preterane sekrecije. Rastvor koji vam nudimo se koristi upravo za čišćenje ušiju pasa od prljavštine, ušne masti i sekreta. Ovaj rastvor se takođe koristi i kao prvi korak prilikom lečenja od upale spoljašnjeg uva kod pasa. Pored toga što čisti uši, ovaj preparat ima hidrantno, umirujuće i ozdravljujuće dejstvo. Preporučuje se preventivno korišćenje preparata za čišćenje ušiju, kako biste sprečili da Vaš ljubimac dobije upalu srednjeg uha. Ako se upala uha već pojavila, ovaj preparat je prvi korak prilikom tretiranja bolesti. 

Otifree 60 ml

Otifree je rastvor za čišćenje ušiju pasa od prljavštine, ušne masti i preterane sekrecije i taj način sprečava pojavu zapaljenja spoljašjeg uva kod pasa - veoma česte i neprijatne bolesti pasa.

Otifree je rastvor za čišćenje ušiju pasa koji se ujedno koristi i kao prvi korak u tretmanu upale spoljašnjeg uva kod pasa (otitis externa).

Osnovni sastojci Otifree-ja su Propilen Glycol i Calendula.

Propilen Glycol  omogućava eliminaciju prljavštine, ušne masti i preterane sekrecije. Sa Otifree rastvorom za čišćenje ušiju, uši su očišćene, epidermis je mek, hidriran i otporniji na različite agense.

Calendula, ili cvet marigolda koji ima hidrantno, umirujuće i ozdravljujuće dejstvo.

Otifree ima meku kanilu za atraumatsku administraciju. Može se redovno koristiti. Takođe kao preliminarni korak pre nego se aplikuje medicinsko rešenje u slučaju otitisa.

Otifree je najčešće upotrebljavani rastvor za čišćenje ušiju pasa u veterinarskim ambulantama u Srbiji.

Proverite zašto!

Vetoquinol, Francuska

Mediport, Novi Beograd