Flexadin 90 tableta

Flexadin 90 tableta

REVOLUCIJA U PODRŠCI ZGLOBOVA

Flexadin je prvi veterinarski preparat koji kombinuje prednosti glukozamina i hondroitina (u najboljem kvalitetu  sa Harpagophytum procumbens (đavoljom kandžom) u jedinstvenoj, kompletnoj formuli.

Šta je FLEXADIN?

Flexadin sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka potrebnih hrskavici. Glukozamin Hydrohlorid podržava sekreciju GAG-ova – glikozaminoglikana koje proizvode hondroiciti. Hondroitin sulfat, povezan s kolagenom, važan je za sposobnost rastezanja i sadržaj vode. Mangan je neophodan za sintezu GAG-a i kolagena i omogućava unakrsno vezivanje kolagenih vlakana. Đavolja kandža je prirodni sastojak, koji ima povoljan uticaj na koštano-zglobni sistem i vezivno tkivo, smanjuje otoke, uklanja upale, otklanja bol u zglobovima i povećava njihovu pokretljivost.

Flexadin tableta sadrži:

Glukozamin HCL 99% čisti 500 mg
Hondroitin sulfat 95% čisti 400 mg
Harpagophytum procumbens (Devil's Claw) 150 mg
Mangan (kao Mangan sulfat) 10 mg

Flexadin se često životinjama daje doživotno, zato njegovo davanje ne sme biti stresno za vlasnika i za ljubimca. Tableta ima ukus piletine pa je psi rado uzimaju. 

Doziranje:

INICIJALNO DAVANJE 4 – 6 nedelja: 1 tbl na 10 kg na dan. Nakon tog perioda broj tableta može se smanjiti. Smanjenje se mora napraviti
postepeno sa ½ do 1 tabletnim korakom, zavisno od veličine životinje i ne sme se smanjiti više od jednom mesečno. Davanje treba povećati uvek kada to životinji treba.

Više informacija na www.flexadin.co.uk

Pakovanje: Kutije od 30 i 90 tableta.

Proizvođač: Vetoquinol BP 189 Magny-Vernois 70204 LURE CEDEX, FRANCUSKA