Mucky Pup sprej 250ml

Mucky Pup sprej 250ml

Animology Mucky Pup je suvi šampon za štenad, bez ispiranja, napravljen po posebnoj tehnologiji koji je pogodan za štenad od 6 nedelja. Može se korititi kao svakodnevni ispirajući šampon za održavanje štenadi i pasa čistim i sjajnim.

Animology Mucky Pup je šampon bez ispiranja, napravljen po posebnoj tehnologiji koji je pogodan za štenad od 6 nedelja. Može se korititi kao svakodnevni ispirajući šampon za održavanje štenadi i pasa čistim i sjajnim. Blago delujući oslobađa i razgrađuje prljavštinu čineći je jednostavnijom za uklanjanje četkom, a istovremeno napada i izvor neprijatnih mirisa bez oštećivanja i krzanja dlake i gubitka esencijalnih ulja.

Animology Mucky Pup šampon u spreju sadrži regeneratore i pro vitamin B5 koji pomaže zdravlju, jačini i održavanju krzna. Animology Mucky Pup je obogaćen našim "Baby" mirisom koji osigurava da svi čisti štenci i psi izgledaju, osećaju se i mirišu jednostavno divno.

Način upotrebe:
Poprskajte sprej na dlaku psa, utrljajte, uklonite nečistoću i ostavite tako. Ponoviti ako je potrebno. Izbegavati kontakt sa očima, ušima, nosem i ostalim osetljivim područjima. Ako se ovo dogodi, isprati vodom.

Sastav:
Aqua, Isopropyl Alcohol, Polysorbate-20, Benzalkonium Chloride, Cocamide DEA, PEG-7 Glyceryl
Cocoate, Didecyl Dimethyl Ammonium Chloride, Glycerin, Triclosan, Parfum, Panthenol, Benzyl
Alcohol, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone,
Coumarin, Citronellol, Linalool, Geraniol, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate.

Čuvanje:
Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi.

Pakovanje: 250 ml

Proizvodjač: Group55, Preston, Lancashire, Velika Britanija
Zastupnik i distributer: Mediport doo, Bulevar Arsenija Čarnojevića 96, 11070 Beograd