CHLORHEXIDINE sprej 100ml

CHLORHEXIDINE sprej 100ml

Sprej za negu oštećene kože pasa i mačaka, bakterijske etiologije. CHLORHEXIDINE je idealan za upotrebu na zaraženim ranama i koži sa problemima različite etiologije. Ima snažno antibakterijsko, antiseptičko, antiinflamatorno i hidrirajuće delovanje. Smanjuje upalne procese, ublažava svrab i ubrzava regeneraciju epiderma i proces oporavka kože.

Sastav: Nanosrebro, hlorheksidin, pantenol, lanolin

Nanosrebro ima jaka antibakterijska i antiseptične osobine, podstiče regeneraciju tkiva i ubrzava zarastanje rana. Dodatkom hlorheksidina,koji ima snažnu baktericidnu i bakteriostatske osobine, preparat je idealan za upotrebu na zaraženim ranama i koži sa problemima različite etiologije. Lanolin i pantenol vlaže i smiriju iritaciju. Ekstrakt kamilice ima umirujuće i antiinflamatorno dejstvo koje pomažu kod opekotina i u eliminaciji svraba.

Aditivi: Voda, hlorheksidin diglukonat, propilen glikol, glicerin, PEG-75 lanolin, pantenol, koloidno srebro, ekstrakt cveta kamilice-

Pakovanje: 100ml

Uputstvo za upotrebu: Promućkati pre upotrebe. Sprej ravnomerno naneti na promene na koži sa udaljenosti od 15 -20cm, nekoliko puta na dan.

Pakovanje: 100ml

Samo za upotrebu na životinjama

Čuvanje: Čuvati zaštićeno od sunčeve svetlosti

Rok trajanja: Utisnut na pakovanju

Proizvođač: VetPlanet, Poljska

Uvoznik i distributer: Mediport doo, Beograd, Srbija

www.mediport.rs